TRANSPORTA DINOZAURI - JOCURI CU MASINI

TRANSPORTA DINOZAURI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Transporta Dinozauri:
Aveti astazi ocazia ca aici pe site-ul nostru, sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece am adus pentru voi un nou joc 3D de baieti cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acest joc de baieti si camioane 3D apar aici pe site-ul nostru, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti la finalul fiecarui nivel in cel mai scurt timp. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa conduceti cat mai multe camioane 3D intr-un timp cat mai scurt, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte transportand toti dinozaurii, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu dinozauri si jocuri 3D cu masini si jocuri 3D cu camioane vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transporta Dinozauri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu camioane, jocuri de baieti online, jocuri pentru copii cu camioane 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 860 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transporta Dinozauri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Transporta Dinozauri!

Made by www.firstpixel.info