BLOCKBUSTER - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Blockbuster:
Va asteptam astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde in fiecare zi a saptamanii, incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri distractive pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online de baieti si jocuri de indemanare, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Voi dragi copii o sa va folositi de mouse, astfel incat in cel mai scurt timp, sa distrugeti toate structurile din fiecare nivel, care o sa vedeti ca sunt facute din diferite blocuri mici de piatra, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, sa fiti rapizi si sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj, astfel o sa reusiti sa vedeti care sunt cei mai buni jucatori si sa gasiti diferite alte jocuri 2019 pentru copii si jocuri gratuite de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blockbuster acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de indemanare, jocuri gratis de indemanare, jocuri pentru copii de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 79 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blockbuster, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blockbuster!

Made by www.firstpixel.info