FOTBAL DE MASA IN 2 - JOCURI IN 2

FOTBAL DE MASA IN 2 - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Fotbal de Masa in 2:
Varianta multiplayer a jocului fotbal de masa tocmai a fost adaugata la cererea jucatorilor de pe Jocuri-Friv.ro, motiv pentru care am incercat sa rezolvam cat mai repede cererea acestui joc superb de fotbal. Jocul este in format 3D si permite jucarea a unui singur jucator impotriva calculatorului precum si a 2 jucatori 2vs2 ceea ce este cel mai bine, deoarece vei putea sa te intreci si sa te bati impreuna cu prietenul tau, reusind sa castigi toate meciurile de fotbal pe care le joci impotriva lui. Mare grija la mingea care este destul de mica si care nu are voie sa patrunda printre gratiile mesei de fotbal, incearca sa castigi cat mai multe puncte bonus si sa rezolvi toate meciurile la care te-ai inscris din campionatul mondial de fotbal de masa.

Instructiuni: tastele sunt prezentate in joc.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal de Masa in 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri fotbal de masa, jocuri cu fotbal de masa, jocuri fotbal de masa in 2, jocuri fotbal de masa multiplayer, jocuri fotbal de masa 3d, jocuri fotbal de masa premier league, jocuri fotbal de masa gratis, jocuri fotbal de masa anglia, jocuri cu fotbal de masa cupa mondiala, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51459 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal de Masa in 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

MARICA a spus 07.11.2014

TARE SUPER

ioan a spus 22.04.2014

ce stupid joc

pichiu a spus 23.10.2013

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info