COLOR CRASH - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Color Crash:
In fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de jocuri pentru copii cu masini. Astazi, am adus un nou joc online de baieti si de indemanare cu masini rapide, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa acumulati puncte alaturi de toti baietii de pe site-ul nostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa controlati masina in cel mai bun mod, astfel in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de masina voastra, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu masini vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Color Crash acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 cu masini, jocuri online cu masini, jocuri cu masini pentru copii, jocuri de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 343 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Color Crash, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Color Crash!

Made by www.firstpixel.info