SERPI BLOCKY - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Serpi Blocky:
Cel mai nou joc online cu serpi apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri 3D de baieti. Astazi, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc 3D cu serpi, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece este un nou joc online de aventura si de indemanare 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va controlati cat mai bine, deoarece acesta este un nou joc online multiplayer cu foarte multi jucatori din jurul lumii, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc 3D de baieti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa mancati cat mai multi alti serpi 3D, ceea ce inseamna ca diferite alte jocuri de baieti si jocuri de indemanare vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Serpi Blocky acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri de indemanare online, jocuri noi de indemanare, jocuri pentru copii de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Serpi Blocky, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Serpi Blocky!

Made by www.firstpixel.info