JASMINE CURATENIE DUPA PETRECERE - JOCURI CU ALADDIN

JASMINE CURATENIE DUPA PETRECERE - JOCURI CU ALADDIN

Cele mai populare JOCURI CU ALADDIN

Descrierea jocului Jasmine Curatenie Dupa Petrecere:
O sa vedeti ca si astazi dragi prieteni ca Jasmine din categoria de jocuri cu Aladdin a avut o super petrecere Disney aici pe site-ul nostru, iar astazi, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va distrati alaturi de printesa Disney, care vine pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de facut curat. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni printesa Jasmine a avut o petrecere mare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de printesa Disney sa reusiti sa faceti curat in intreaga casa dupa aceasta petrecere. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti diferite obiecte aruncate prin casa, iar voi trebuie sa adunati gunoiu si sa reusiti sa va distrati, astfel o sa acumulati puncte si veti reusi sa vedeti ca in cel mai scurt timp, diferite alte jocuri 2019 cu printese Disney vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jasmine Curatenie Dupa Petrecere acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi disney, jocuri disney cu aladdin, jocuri cu jasmine pentru fete, jocuri disney cu jasmine de fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 121 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jasmine Curatenie Dupa Petrecere, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jasmine Curatenie Dupa Petrecere!

Made by www.firstpixel.info