NINJA ALEARGA - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Ninja Alearga:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Am adus un nou joc 2019 de baieti si de aventura, in care o sa vedeti ca personajul principal este un personaj ninja, iar voi trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de aventura si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe acest ninja sa acumuleze puncte colectand toate monedele de aur dar si stelele de aur, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa aveti cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa a distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri de aventura si jocuri cu ninja vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ninja Alearga acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de baieti gratuite, jocuri distractive, jocuri cu ninja online, jocuri ninja de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 114 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ninja Alearga, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ninja Alearga!

Made by www.firstpixel.info