ALADDIN IMAGINI ASCUNSE - JOCURI CU ALADDIN

ALADDIN IMAGINI ASCUNSE - JOCURI CU ALADDIN

Cele mai populare JOCURI CU ALADDIN

Descrierea jocului Aladdin Imagini Ascunse:
Doar daca intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca Jasmine si Aladdin vin alaturi de o noua provocare pentru fete si baieti. Astazi, printesa Jasmine si Aladdin au pregatit un nou joc Disney cu imagini ascunse si obiecte ascunse, in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online, in care trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti toate imaginile cu personajele din povestea lui Aladdin. Jasmine si Aladdin sunt personajele principale, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc Disney, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Jasmine si Aladdin. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum aceste personaje Disney se vor intoarce pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aladdin Imagini Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu aladdin, jocuri pentru fete cu aladdin, jocuri disney cu printese, jocuri cu jasmine online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 157 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aladdin Imagini Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aladdin Imagini Ascunse!

Made by www.firstpixel.info