COLOR TOWER - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Color Tower:
Incercam sa aducem in fiecare zi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre celem ai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte cat mai multe. Acesta este un nou joc pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa construiti unul dintre cele mai mari turnuri de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, astfel o sa vedeti ca trebuie sa asezati fiecare cub colorat in locul potrivit, astfel incat sa reusiti sa vedeti cum veti avea un turn inalt format din cuburi cu diferite culori, iar voi veti avea foarte multe puncte si o sa vedeti ca noi jocuri 2019 de indemanare vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Color Tower acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti pentru copii, jocuri online de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri de indemanare online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 137 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Color Tower, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Color Tower!

Made by www.firstpixel.info