NU SCAPA BILA ALBA - JOCURI DE INDEMANARE

NU SCAPA BILA ALBA - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Nu Scapa Bila Alba:
O sa va distrati de minune si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc gratuit pentru copii, in care o sa va intalniti alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online de indemanare, in care suntem siguri ca o sa va distrati. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa salvati cat mai multe bile albe. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa va miscati din stanga in dreapta, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum puteti sa distrugeti toate aceste bile albe, iar voi o sa deveniti cei mai buni jucatori, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nu Scapa Bila Alba acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 pentru copii, jocuri de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri pentru copii, jocuri de indemanare online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 134 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nu Scapa Bila Alba, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nu Scapa Bila Alba!

Made by www.firstpixel.info