MINI RANIT - JOCURI CU DESPICABLE ME

Cele mai populare JOCURI CU DESPICABLE ME

Descrierea jocului Mini Ranit:
O sa vedeti ca astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri cu Minioni si Sunt Un Mic Ticalos. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa va distrati, deoarece acesta este un nou joc online pentru copii cu doctori. Voi dragi copii o sa vedeti ca alaturi de Minioni, veti intra intr-un cabinet medical, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru a repara toate ranile. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca Minionii vor dori sa se distreze de minune si sa va jucati multe alte jocuri online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca alaturi de Minioni, sa deveniti cei mai buni doctori de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca diferite alte jocuri pentru copii si cu doctori pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mini Ranit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu minioni, jocuri 2019 cu minioni, jocuri gratis cu minioni, jocuri cu doctori online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 191 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mini Ranit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mini Ranit!

Made by www.firstpixel.info