CURSE CU TAURI NERVOSI - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Curse cu Tauri Nervosi:
Cele mai multe jocuri 3D apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii in fiecare zi va aducem diferite jocuri pentru copii apar in fiecare zi. Astazi, am adus un nou joc online 3D cu animale, in care personajele principale sunt tauri, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte castigand cat mai multe curse cu tauri 3D. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va faceti taurul 3D din acest joc sa alerge cat mai repede, astfel o sa reusiti sa ajungeti departe si sa deveniti cei mai buni alergatori cu tauri de pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc de baieti si de indemanare, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum alaturi de acesti tauri sa acumulati cele mai multe puncte, iar voi o sa vedeti diferite alte jocuri 3D de curse de baieti in continuare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Tauri Nervosi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale 3d, jocuri 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri online 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 419 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Tauri Nervosi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse cu Tauri Nervosi!

Made by www.firstpixel.info