DANGER SQUAD - JOCURI CU DANGER MOUSE

DANGER SQUAD - JOCURI CU DANGER MOUSE

Cele mai populare JOCURI CU DANGER MOUSE

Descrierea jocului Danger Squad:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca Danger Mouse se intoarce pe site-ul nostru alaturi de foarte multe jocuri gratuite de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte alaturi de Danger Mouse, care este un supererou soricel, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Acesta este un nou joc online de baieti, de aventura si de lupte, in care trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa il ajutati pe Danger Mouse sa devina unul dintre cei mai buni supereroi de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa fiti jucatorii cu cel mai mare punctaj, astfel diferite alte jocuri 2019 cu Danger Mouse si cu soricei sau supereroi vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Danger Squad acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu danger mouse, jocuri 2019 cu danger mouse, jocuri pentru copii cu danger mouse, jocuri de aventura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 198 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Danger Squad, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Danger Squad!

Made by www.firstpixel.info