MAIMUTA SALTAREATA - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

MAIMUTA SALTAREATA - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Cele mai populare JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Descrierea jocului Maimuta Saltareata:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri gratuit pe care sa le jucati alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, am adus un nou joc pentru voi un nou joc gratuit cu Curiosul George, in care o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate din categoria de jocuri cu Curiosul George. Acesta este un nou joc online educativ cu animale, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa numarati toate mingile lui George, astfel o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc online cu animale, iar voi draig prieteni o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu Curiosul George vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Maimuta Saltareata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu curiosul george, jocuri 2019 cu curiosul george, jocuri gratis cu curiosul george, jocuri 2019 cu animale online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 330 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Maimuta Saltareata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Maimuta Saltareata!

Made by www.firstpixel.info