DERBY CRASH 2 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Derby Crash 2:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa pregatim pentru voi o gramada de jocuri 3D si jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am adus un nou joc 3D cu masini, un joc pentru copii, in care o sa vedeti ca am pregatit o masina Lamborghini 3D, pe care trebuie sa o conduceti alaturi de foarte multi alti jucatori din intreaga lume. Voi dragi prieteni trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, deoarece voi dragi prieteni sa faceti diferite accidente cu masini 3D din acest joc online, astfel incat sa reusiti sa acumulati din ce in ce mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru, o sa gasiti multe alte jocuri de baieti cu masini 3D pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Derby Crash 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 3d online, jocuri noi de baieti, jocuri 3d gratuite, jocuri cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1252 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Derby Crash 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Derby Crash 2!

Made by www.firstpixel.info