PRINTESA PARADA CU SIRENE - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESA PARADA CU SIRENE - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printesa Parada cu Sirene:
Am adus astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc Disney cu printese, in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de printesele voastre preferate. Astazi, o sa va intalniti alaturi de Jasmine, Rapunzel, Alba ca Zapada sau Anna. Aceste patru printese Disney isi doresc sa arate cat mai bine, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare dintre cele patru printese Disney vor dori sa arate cat mai bine la o noua parada cu sirene de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii dintre cele mai dragute. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Anna, Jasmine, Rapunzel si Anna vor avea vestimentatii de sirena si o sa vedeti ca noi jocuri Disney cu printese vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Parada cu Sirene acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney pentru fete, jocuri noi cu rapunzel, jocuri de fete cu anna, jocuri cu jasmine de machiat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 203 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Parada cu Sirene, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Parada cu Sirene!

Made by www.firstpixel.info