LORDUL CURTILOR - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Lordul Curtilor:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca astazi am pregatit un nou joc online de baieti si pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este un nou joc IO, un joc multiplayer online de lupte pentru baieti. In acest joc, trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece va veti afla pe o harta plina cu monede, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe colectand toate aceste monede si sa vedeti cum veti reusi sa doborati cat mai multi inamici. Acesta este un nou joc de baieti online in care trebuie sa va luptati impotriva altor soldati, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa reusiti sa vedeti cat de multe puncte veti acumula, astfel noi jocuri pentru copii si jocuri de baieti online vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lordul Curtilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, io games, jocuri io, jocuri io multiplayer, jocuri de lupte de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lordul Curtilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lordul Curtilor!

Made by www.firstpixel.info