INTOARCE MASA - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Intoarce Masa:
Un nou joc online de baieti si de indemanare apare astazi pe site-ul nostru. Singurul loc in care voi dragi prieteni o sa reusiti sa acumulati puncte jucand foarte repede este acest joc online de indemanare in 2 jucatori, in care trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa intoarceti masa pe care o controlati, iar noi suntem siguri ca o sa acumulati puncte. Acest joc de indemanare in 2 persoane este unul extrem de interesant, iar voi dragi prieteni o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte daca sunteti rapizi si o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa intoarceti masa de cat mai multe ori pana la finalul acestui joc online. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj si o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti si jocuri de indemanare in 2 persoane vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele S si SAGEATA SUS.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Intoarce Masa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2 persoane online, jocuri noi in 2 persoane, jocuri de baieti in 2 persoane, jocuri de indemanare in 2 persoane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 289 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Intoarce Masa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Intoarce Masa!

Made by www.firstpixel.info