SALVEAZA RACHETA - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Salveaza Racheta:
Salveaza Racheta este cel mai nou joc online pentru copii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc pentru copii, in care o sa acumulati foarte multe puncte conducand o racheta. Pentru prima oara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa vedeti ca trebuie sa conduceti o racheta cat mai bine posibil, astfel incat sa nu o distrugeti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca pana la finalul jocului sa aveti cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa treceti cu racheta printre toate barielele, ira noi suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc cu rachete, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri de indemanare si jocuri de baieti vor fi pregatite aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Salveaza Racheta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti, jocuri 2019 cu rachete, jocuri online cu rachete, jocuri gratis cu rachete, jocuri de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 86 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Salveaza Racheta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Salveaza Racheta!

Made by www.firstpixel.info