INTOARCE STICLA DE SUC REPEDE - JOCURI DE BAIETI

INTOARCE STICLA DE SUC REPEDE - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Intoarce Sticla de Suc Repede:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam ca in fiecare zi sa va asteptam alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc online de indemanare si pentru copii, in care trebuie sa invartiti o sticla de suc, astfel incat sa reusiti sa terminati si sa acumulati cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa fiti bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare, in care totul se va misca foarte repede sau foarte incet, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa intoarceti sticla de suc in momentul potrivit, astfel incat sa vedeti ca ajungeti foarte departe si o sa vedeti ca diferite alte jocuri de indemanare cu sticle de suc vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Intoarce Sticla de Suc Repede acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pentru copii cu sticle de suc, jocuri online de indemanare, jocuri de baieti, jocuri pentru copii gratis ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 124 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Intoarce Sticla de Suc Repede, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Intoarce Sticla de Suc Repede!

Made by www.firstpixel.info