SALVATORII - JOCURI CU POMPIERI

Cele mai populare JOCURI CU POMPIERI

Descrierea jocului Salvatorii:
Salvatorii este un nou joc online de baieti si de indemanare de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante provocari cu pompieri de pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online de baieti cu pompieri, in care trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca o cladire este in flacari, iar voi trebuie sa mutati rampa de salvare dintr-o parte in alta, astfel incat sa salvati cat mai multi oameni din cladire. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti ca multe alte jocuri de indemanare cu pompieri vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Salvatorii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pompieri online, jocuri 2019 cu pompieri, jocuri de baieti cu pompieri, jocuri gratis cu pompieri, jocuri 2019 de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 212 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Salvatorii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Salvatorii!

Made by www.firstpixel.info