PROVOCAREA DE LOVIT BARA - JOCURI DE SPORT

PROVOCAREA DE LOVIT BARA - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Provocarea de Lovit Bara:
Astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro o sa aveti ocazia sa gasiti un nou joc de baieti si de fotbal, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc pentru copii, in care trebuie sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa loviti bara portii de cat mai multe ori intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc gratuit, o sa aveti timp limitat in care trebuie sa trageti la poarta, iar voi o sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 pentru copii si jocuri de fotbal online vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp foarte scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Provocarea de Lovit Bara acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de fotbal, jocuri gratis de fotbal, jocuri de fotbal online, jocuri pentru copii de fotbal, jocuri de sport online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 246 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Provocarea de Lovit Bara, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Provocarea de Lovit Bara!

Made by www.firstpixel.info