ROLLING CITY - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Rolling City:
Un nou joc online gratuit 3D apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca veti controla o Bila 3D, pe care trebuie sa fit isiguri ca in cel mai scurt timp, alaturi de bila 3D, o sa ajungeti sa lipiti foarte multe cladiri si foarte multe accessorii si obiecte de pe strada precum masini, stalpi sau autobuze, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca o sa acumulati foarte multe puncte, iar bila 3D va deveni din ce in ce mai mare, iar noi dragi copii o sa aducem diferite alte jocuri 2019 cu bile 3D pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rolling City acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d, jocuri cu bile 3d, jocuri online cu bile, jocuri 3d gratuite ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 89 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rolling City, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Rolling City!

Made by www.firstpixel.info