SCOALA DE SOFERI PARCATI MASINI CLASICE - JOCURI CU MASINI

SCOALA DE SOFERI PARCATI MASINI CLASICE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Scoala de Soferi Parcati Masini Clasice:
Foarte multe jocuri 3D apar aici pe site-ul nostru in fiecare zi, iar astazi o sa vedeti ca va aducem un nou joc 3D de baieti, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. Acesta este un nou joc 3D de baieti cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa conduceti masini clasice 3D, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa parcati fiecare masina 3D din acest joc, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si rapizi fara sa loviti masina 3D, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D cu masini vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scoala de Soferi Parcati Masini Clasice acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu masini, jocuri 2019 cu masini 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri de parcat 3d, jocuri cu masini 3d de parcat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 542 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scoala de Soferi Parcati Masini Clasice, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scoala de Soferi Parcati Masini Clasice!

Made by www.firstpixel.info