PRINTUL DIN DESERT ALEARGA - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Printul din Desert Alearga:
In fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am pregatit un nou joc 3D de baieti si de indemanare, deoarece acesta este un nou joc de aventura in care o sa va intalniti alaturi de un print din desert, pe care trebuie sa il ajutati sa ajunga cat mai departe intr-un timp cat mai scurt. Acesta este un nou joc de baieti si de aventura, in care alaturi de printul din desert, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat intr-un timp foarte scurt, sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur pentru acest print din desert, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru in acest nou joc online de aventura. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de aventura si jocuri 3D de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printul din Desert Alearga acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 3d, jocuri noi 3d, jocuri de baieti, jocuri gratis cu printi, jocuri de aventura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printul din Desert Alearga, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printul din Desert Alearga!

Made by www.firstpixel.info