EVADATI DIN TUNEL - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Evadati din Tunel:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am adus un nou joc online de baieti si de aventura, in care o sa va aflati intr-un tunel special, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc pentru copii de aventura, in care trebuie sa fiti bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti foarte repede sa sariti peste toate pericolele si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii sunteti in tunel de aventura, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati acest joc cu cel mai mare punctaj, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2019 de aventura si jocuri de baieti vor fi pregatite pentru voi. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Evadati din Tunel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de aventura, jocuri 2019 de aventura, jocuri gratis de baieti, jocuri online de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 91 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Evadati din Tunel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Evadati din Tunel!

Made by www.firstpixel.info