SIMULATOR DE FERMA - JOCURI CU FERME

Cele mai populare JOCURI CU FERME

Descrierea jocului Simulator de Ferma:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc 2019 cu ferme, un joc 3D de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati in acelasi timp in care puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este un nou joc Simulator de Ferme, un joc 3D cu tractoare si diferite ustensile agricole, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca alaturi de aceste tractoare, sa faceti sa aveti una dintre cele mai mari si cele mai dragute ferme 3D de pe site-ul nostru, unde in cel mai scurt timp, o sa continuam sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 3D de baieti si jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Ferma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri noi 3d, jocuri de baieti cu ferme, jocuri 3d cu tractoare, jocuri de baieti 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 293 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Ferma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Ferma!

Made by www.firstpixel.info