JEWEL QUEST 2 - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

JEWEL QUEST 2 - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

Descrierea jocului Jewel Quest 2:
Cea de-a doua varianta a super jocului cu diamante Jewel Quest tocmai a fost adaugat si pe Jocuri-Friv.ro, iar noi dorim sa il incerci cat mai repede si sa iti surprinzi prietenii cu cele mai bune faze si actiuni astfel incat sa reusesti sa obti punctajul maxim in noile jocuri de copii cu Jewel Quest. Fii cat mai atent, gaseste solutiile necesare astfel incat sa reusesti sa obtii punctajul maxim pentru fiecare dintre nivelele de dificultate pe care le ai in noul joc, fii cat mai atent la miscarile deosebit de importante pe care le faci, gaseste solutiile necesare castigarii nivelelor de dificultate, iar in acest fel sa treci de pe vasul pe care le ai in corabia cea mare unde vei obtine din ce in ce mai multe diamante. Cristalele jewel sunt foarte pretioase la fel ca si toate celelalte rubine sau pietre pretioase, motiv pentru care te rugam sa ai mare grija cu distrugerea diamantelor.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in putinta astfel incat in noul joc de logica quest 2 sa te faci o persoana remarcata in clasamentul nostru.

Cuvinte cheie: jocuri cu cuburi, jocuri jewel quest 3, jocuri jewel quest 4, jocuri jewel quest 5, jocuri cu diamante jewel, jocuri cu diamante gratis, jocuri cu diamante logice, jocuri cu diamante si cristale, jocuri diamante si rubine, jocuri diamante noi, jocuri cu diamante 2013, jocuri cu diamante pentru copii, jocuri cu cristale, jocuri cu cristale si diamante, jocuri cu cristale gratis, jocuri cu cristale colorate, jocuri cu cristale 2013, jocuri cu rubine, jocuri cu safire, jocuri cu pietre magice, jocuri cu diamante, jocuri cu pietre, jocuri jewel, jocuri jewel quest, friv, sebi, jocuri de copii, jocuri diamante,

Jucat de: 74373 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jewel Quest 2, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

giovana a spus 20.04.2014

super joc

anre a spus 10.02.2014

cool game

ferdi a spus 25.01.2014

analfabeti ba frate

stefania a spus 23.07.2013

îmi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info