CAMIOANE DE TRACTAT - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

CAMIOANE DE TRACTAT - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Camioane de Tractat:
Am pregatit dragi prieteni pentru voi astazi un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Blaze si Masinile Monstru, un joc Nickelodeon in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi va trebui sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Astazi, personajele Blaze si Masinile Monstru vin alaturi de o noua provocare cu camioane, in care trebuie sa reusii sa acumulati cat mai multe puncte conducand camioane Blaze si Masinile Monstru de tractat. Fiecare nivel va fi diferit si trebuie sa salvati diferite alte masini si camioane, insa trebuie sa fiti foarte rapizi si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti cel mai mare punctaj si o sa vedti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri Nickelodeon cu Blaze si Masinile Monstru vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane de Tractat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu blaze si masinile monstru, jocuri 2019 cu blaze si masinile monstru, jocuri de baieti nickelodeon, jocuri nickelodeon cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 436 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane de Tractat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camioane de Tractat!

Made by www.firstpixel.info