POSTA DENALI - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Posta Denali:
Posta Denali este cel mai nou joc pentru copii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Molly din Denali. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, Molly vine pe site-ul nostru alaturi de o noua super provocare interesanta, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Molly, care este una dintre cele mai noi personaje de pe site-ul nostru. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am adus un nou joc cu Molly din Denali, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, Molly va dori sa arate ca este un postas foarte bun, iar voi trebuie sa o ajutati sa trimita fiecare pachet in locul potrivit si o sa vedeti ca alaturi de Molly din Denali, o sa va distrati si o sa gasiti foarte multe alte jocuri pentru copii si jocuri distractive cu Molly din Denali pe care sa le jucati online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Posta Denali acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu molly din denali, jocuri gratis cu molly din denali, jocuri 2019 cu molly din denali, jocuri distractive cu molly din denali online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 86 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Posta Denali, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Posta Denali!

Made by www.firstpixel.info