BEADING ART - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Beading Art:
Va asteptam si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam ca in fiecare zi aici pe site-ul nostru o gramada de jocuri interesante. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit o noua super provocare cu Molly din Denali, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte ajutand-o sa creeze diferite decoratii si ustensile, iar noi suntem siguri ca voi alaturi de Molly o sa folositi foarte multe culori speciale si diferite tipuri de modele, astfel o sa va distrati de minune. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca aceste jocuri online cu Molly din Denali vor deveni jocurile voastre preferate, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca noi jocuri pentru copii vor fi pregatite aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Beading Art acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri gratis cu molly din denali, jocuri 2019 cu molly din denali, jocuri distractive cu molly din denali, jocuri pentru copii cu molly din denali ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 135 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Beading Art, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Beading Art!

Made by www.firstpixel.info