ODDBODS FUGA IN PADURE - JOCURI CU ODDBODS

Cele mai populare JOCURI CU ODDBODS

Descrierea jocului Oddbods Fuga in Padure:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru copii din categoriile voastre preferate. Astazi, am adus un nou joc de baieti din categoria de jocuri cu Oddbods, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta joc Oddbods este unul de aventura pentru copii, in care o sa alergati alaturi de unul dintre personajele Oddbods intr-o alergare in padure, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce nu va fi usor deloc, astfel ca dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca alaturi de personajul Oddbods, sa reusiti sa fiti rapizi si sa il tineti in siguranta pe toata durata acestui joc, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti cu Oddbods vor fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oddbods Fuga in Padure acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 cu oddbods, jocuri online cu oddbods, jocuri pentru copii cu oddbods, jocuri friv cu oddbods ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oddbods Fuga in Padure, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Oddbods Fuga in Padure!

Made by www.firstpixel.info