ODDBODS PROVOCARE CU CAMIOANE - JOCURI CU ODDBODS

ODDBODS PROVOCARE CU CAMIOANE - JOCURI CU ODDBODS

Cele mai populare JOCURI CU ODDBODS

Descrierea jocului Oddbods Provocare cu Camioane:
Micile personaje Oddbods se intorc astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare cu camioane. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Oddbods in aceasta noua provocare cu camioane. Am pregtit pentru voi dragi copii in acest joc Oddbods cu Camioane o gramada de tipuri de camioane diferite dar si de modele diferite cu culori speciale, pe care dragi copii trebuie sa le conduceti cat mai bine, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti ca voi dragi prieteni o sa terminati acest joc cu masini si camioane intr-un timp foarte scurt. Personajele Oddbods nu stiu sa conduca foarte bine, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece trebuie sa conduceti foarte repede sa terminati fiecare provocare cu camioane, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oddbods Provocare cu Camioane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu oddbods, jocuri de baieti cu oddbods, jocuri pentru copii cu oddbods, jocuri oddbods cu camioane, jocuri de baieti cu camioane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 216 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oddbods Provocare cu Camioane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Oddbods Provocare cu Camioane!

Made by www.firstpixel.info