ODDBODS LUPTA CU INGHETATA - JOCURI CU ODDBODS

ODDBODS LUPTA CU INGHETATA - JOCURI CU ODDBODS

Cele mai populare JOCURI CU ODDBODS

Descrierea jocului Oddbods Lupta cu Inghetata:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii puteti sa gasiti o gramada de jocuri distractive si interesante din categoria de jocuri cu Oddbods pe care sa le jucati gratuit online. Astazi, o sa vedeti ca personajele Oddbods vin pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online de indemanare, in care o sa vedeti ca aceste mici personaje colorate vor dori sa se lupte cu inghetata, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa aveti cel mai mare punctaj pentru a castiga acest joc cu Oddbods, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni alaturi de personajul Oddbods pe care il controlati trebuie sa aveti cea mai buna tinta astfel incat sa aruncati cu inghetata cat mai precis dar, in acelasi timp sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa evitati cat mai multe lovituri de inghetata de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oddbods Lupta cu Inghetata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu oddbods, jocuri pentru copii cu oddbods, jocuri cu oddbods de indemanare, jocuri cu lupte oddbods ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 178 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oddbods Lupta cu Inghetata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Oddbods Lupta cu Inghetata!

Made by www.firstpixel.info