PRINTESA ADORMITA RESUSCITARE - JOCURI CU AURORA

PRINTESA ADORMITA RESUSCITARE - JOCURI CU AURORA

Cele mai populare JOCURI CU AURORA

Descrierea jocului Printesa Adormita Resuscitare:
Printesa Adormita Resuscitare este cel mai nou joc online de fete cu printese Disney pe care il puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru, un joc cu doctori in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru printesa Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita. Astazi, voi dragi copii o sa fiti doctori pentru Aurora, care o sa vedeti ca nu se simte foarte bine, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Aurora sa se simta cat mai bine si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa folositi toate medicamentele si toate ustensilele medicale pentru ca printesa Aurora sa se simta cat mai bine, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca noi jocuri Disney cu printese vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp, in care Aurora sa fie sanatoasa si sa nu mai aiba nevoie de doctori online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Adormita Resuscitare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu aurora, jocuri de fete cu aurora, jocuri 2019 cu aurora, jocuri cu aurora cu doctori, jocuri disney cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 362 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Adormita Resuscitare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Adormita Resuscitare!

Made by www.firstpixel.info