ELIZA PET SHOP - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

ELIZA PET SHOP - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Eliza Pet Shop:
Cele mai populare jocuri Disney cu Regatul de Gheata apar chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai noi jocuri pentru fete pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc Disney cu Elsa, in care printesa Disney isi doreste sa aiba unul dintre cele mai dragute magazine pet shop de pe site-ul nostru, astfel incat sa aiba cat mai multe animale si cat mai multe produse de animale pe care voi dragi copii sa le folositi. Astazi, trebuie sa o ajutati pe Eliza sa isi creeze acest pet shop, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti decoratii specaile si diferite ustensile, astfel incat Eliza sa aiba unul dintre cele mai dragute magazine pet shop de pe site-ul nostru, in care sa intrati si sa gasiti toate animalele pe care le iubiti. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Eliza Pet Shop acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu elsa, jocuri 2019 cu elsa, jocuri de fete cu elsa, jocuri disney cu animale, jocuri cu elsa cu animale online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 172 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Eliza Pet Shop, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Eliza Pet Shop!

Made by www.firstpixel.info