SUMMER TIME SPLASH ART - JOCURI DE COLORAT

SUMMER TIME SPLASH ART - JOCURI DE COLORAT

Cele mai populare JOCURI DE COLORAT

Descrierea jocului Summer Time Splash Art:
Va aducem in fiecare zi a saptamanii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii astazi o sa vedeti ca toate personajele voastre preferate de pe Boomerang vin astazi alaturi de o noua provocare de colorat, pe care o puteti vedea doar aici pe jocuri-friv.ro. Astazi, o sa vedeti ca Mr Bean, Bunnicula, Looney Tunes, Happos, Tom si Jerry, Wabbit sau Wacky Races vin aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante imagini de colorat de pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi deoarece trebuie sa fiti siguri ca alaturi de personajele Boomerang de pe site-ul nostru, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi cat mai multe culori speciale, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 Boomerang alaturi de Looney Tunes, Bunnicula sau Mr Bean vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri pentru copii cu animale. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Summer Time Splash Art acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri boomerang online, jocuri 2019 cu bunnicula, jocuri cu mr bean online, jocuri cu scooby doo pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 335 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Summer Time Splash Art, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Summer Time Splash Art!

Made by www.firstpixel.info