ODDBODS CURSA PIZZA - JOCURI CU ODDBODS

Cele mai populare JOCURI CU ODDBODS

Descrierea jocului Oddbods Cursa Pizza:
Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii din categoria de jocuri Oddbods apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa pregatim pentru voi o gramada de provocari interesante. Astazi, o sa vedeti ca personajele Oddbods au adus o noua aventura si o noua provocare de actiune, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati pe acesti Oddbods sa termine cursa pizza de pe site-ul nostru, deoarece sunt foarte infometati, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati pe Oddbods sa evite toate pericolele si toate obstacolele din fata lor, astfel incat in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni sa ajungeti cat mai departe alaturi de aceste personaje si sa fiti siguri ca alaturi de Oddbods, sa aveti cat mai multe pizza la finalul fiecarui nivel, astfel o gramada de alte jocuri 2019 cu Oddbods for fi pregatite sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oddbods Cursa Pizza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu oddbods, jocuri de baieti cu oddbods, jocuri de aventura cu oddbods, jocuri pentru copii cu oddbods, jocuri de actiune cu oddbods ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 133 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oddbods Cursa Pizza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Oddbods Cursa Pizza!

Made by www.firstpixel.info