ARIEL SI ERIC GATEST TORT DE NUNTA - JOCURI CU MICA SIRENA

ARIEL SI ERIC GATEST TORT DE NUNTA - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Ariel si Eric Gatest Tort de Nunta:
Unul dintre cele mai interesante jocuri de fete cu Mica Sirena apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua super provocare de Gatit, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe printesa Ariel sa gateasca unul dintre cele mai dragute dar si cele mai gustoase torturi de nunta de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alaturi de printesa Ariel si Eric, o sa reusiti sa gasiti toate ingredientele de tort de nunta pe care sa le folositi in bucataria pe care noi am amenajato aici pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa folositi ustensile speciale pentru acest tort de nunta, iar voi o sa vedeti ca Ariel si Eric vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri Disney cu Mica Sirena aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ariel si Eric Gatest Tort de Nunta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu mica sirena, jocuri 2019 cu mica sirena, jocuri de fete cu mica sirena, jocuri disney cu mica sirena, jocuri de gatit cu ariel ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 253 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ariel si Eric Gatest Tort de Nunta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ariel si Eric Gatest Tort de Nunta!

Made by www.firstpixel.info