BOXING PUNCHING FUN - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Boxing Punching Fun:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa reusiti sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc de baieti in 2 jucatori, pe care sa il jucati alaturi de prietenii vostri. Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc de lupte in 2 jucatori, un joc cu box in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni astazi, trebuie sa acumulati puncte castigand fiecare lupta de box de pe site-ul nostru. Fiti bine pregatiti si foarte rapizi, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca acest joc cu box in 2 jucatori va deveni unul dintre preferatele voastre, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri pentru copii in 2 jucatori pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Boxing Punching Fun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti in 2 jucatori, jocuri noi in 2 jucatori, jocuri de baieti online, jocuri de lupte, jocuri cu lupte, jocuri cu box online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 478 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Boxing Punching Fun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Boxing Punching Fun!

Made by www.firstpixel.info