TRENURI ROBOTI - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Trenuri Roboti:
Un nou joc online 3D de aventura si de baieti cu Trenuri Roboti apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune si astazi. O sa vedeti ca in aceasta noua provocare cu Trenuri Roboti, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati fiecare personaj 3D din Trenuri Roboti sa acumuleze cat mai multe puncte. Acesta esteu n nou joc online de baieti, in care o sa vedeti ca aceste Trenuri Roboti, vor avea nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze puncte foarte multe. Pentru asta insa, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa colectati cat mai multe monede dar si unelte speciale pe care aceste personaje cu Trenuri Roboti sa le foloseasca in viitoarele jocuri 3D de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri Roboti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d, jocuri cu trenuri roboti, jocuri robot trains, jocuri 3d de aventura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 108 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri Roboti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Trenuri Roboti!

Made by www.firstpixel.info