FABULOSO ZBOR FANTASTIC - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Fabuloso Zbor Fantastic:
Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Let's Go Luna sau Hai Sa Mergem Luna apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca avem mare nevoie de ajutorul vostru sa terminam o super provocare. Acesta este un nou joc online de baieti si de aventura, in care o sa va intalniti alaturi de Fabuloso, care veti reusi sa vedeti ca astazi a pregatit pentru voi o super provocare cu baloane cu aer cald. Acesta este un nou joc in care trebuie sa zburati alaturi de acest balon cu aer cald, insa veti avea o gramada de obstacole in cer precum inghetata si vant puternic pe care trebuie sa le evitati, insa pentru a avea cele mai multe puncte din acest joc online, trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa colectati toate biletele la spectacolele Let's Go Luna dar si toate imbunatatirile pentru balonul cu aer cald pe care il pilotati. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fabuloso Zbor Fantastic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu lets go luna, jocuri 2019 cu lets go luna, jocuri de baieti cu lets go luna, jocuri pentru copii cu lets go luna, jocuri de aventura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 48 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fabuloso Zbor Fantastic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fabuloso Zbor Fantastic!

Made by www.firstpixel.info