FIT - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Fit:
Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc online de indemanare 3D extrem de interesant si in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare 3D, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc puzzle 3D sau tetris 3D, in care o sa vedeti ca veti avea diferite bucati 3D, pe care trebuie sa le bagati prin diferite forme 3D, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa reusiti sa rotiti obiectele sau formele 3D astfel incat sa treceti cu bine peste fiecare nivel, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum alaturi de prietenii vostri, o sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri online 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri de indemanare 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fit!

Made by www.firstpixel.info