MINER DASH - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Miner Dash:
Cel mai nou joc online cu mineri de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro se numeste Miner Dash, un joc de baieti si pentru copii, in care o sa va distrati de minune alaturi de unul dintre cei mai rapizi mineri de pe site-ul nostru. Voi dragi copii o sa vedeti ca un mic miner batran isi doreste ca intr-un timp cat mai scurt sa reuseasca sa gaseasca cat mai mult aur si pietre pretioase, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca alaturi de acest miner, trebuie sa fiti rapizi si sa cautati aceste pietre pretioase precum aurul in paman. Trebuie sa sapati cat mai mult intr-un timp cat mai scurt, astfel o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc Miner Dash de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem astfel de jocuri 2019 cu mineri pe care voi dragi copii sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Miner Dash acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu mineri, jocuri noi cu mineri, jocuri de baieti cu mineri, jocuri pentru copii cu mineri, jocuri 2019 cu mineri online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Miner Dash, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Miner Dash!

Made by www.firstpixel.info