SNIPER CLASH 3D - JOCURI CU IMPUSCATURI

SNIPER CLASH 3D - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Sniper Clash 3D:
Va asteptam astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro intr-un numar cat mai mare, deoarece la fel ca in orice alta zi, am pregatit pentru voi un nou joc online 3D de baieti pe care sa il jucati gratuit. Acesta este un nou joc 3D cu impuscaturi, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa deveniti cei mai buni tintasi folosind o arma sniper 3D. Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de precisi, deoarece tintele voastre vor fi extrem de indepartate, iar odata ce avansati in acest joc 3D cu impuscaturi de baieti, o sa vedeti ca tintele vor deveni din ce in ce mai dificile de impuscat, iar voi trebuie sa aveti cel mai mare punctaj pentru a devenit cei mai buni jucatori al acestui joc Sniper Clash 3D. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri noi cu impuscaturi pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sniper Clash 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu impuscaturi, jocuri de baieti 3d, jocuri noi 3d, jocuri cu impuscaturi pentru copii, jocuri de baieti online, jocuri 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sniper Clash 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sniper Clash 3D!

Made by www.firstpixel.info