DRAGONI IO - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Dragoni IO:
Dragoni Io este cel mai nou joc online de baieti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc 3D cu dragoni. Acest joc 3D cu dragoni este un nou joc IO online, un joc multiplayer cu foarte multi jucatori din intreaga lume, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte, reusind ca alaturi de dragonul 3D pe care il controlati, sa gasiti diferite alte tipuri de dragoni 3D, iar voi trebuie sa fiti siguri folosind puterea acestui dragon, o sa reusiti sa va infrangeti inamicii din acest joc, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti ca dragonul vostru o sa creasca mult mai mare si mai puternic, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri interesante si jocuri 3D de baieti online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI, Q,C, R
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dragoni IO acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri io, jocuri 2019 cu dragoni, jocuri io de baieti, jocuri io online, jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d cu dragoni ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 184 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dragoni IO, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dragoni IO!

Made by www.firstpixel.info