PRINTESE FASHION CU CURELE - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE FASHION CU CURELE - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Fashion cu Curele:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca printesele Moana, Rapunzel si Belle vin alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri Disney pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am adus un nou joc Disney pe telefon si pe tableta, in care o sa va intalniti alaturi de printesele voastre preferate, in care o sa va intalniti alaturi de Moana, Rapunzel si Belle, care astazi au pregatit o noua provocare fashion pe care suntem siguri ca o sa reusiti sa o terminati cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca aceste printese Disney isi doresc sa asortati impreuna la vestimentatii lor diferite tipuri de curele si posete, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti ca diferite alte jocuri Disney cu Belle, Rapunzel sau Moana vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Fashion cu Curele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu printese, jocuri noi cu rapuznel, jocuri online cu belle, jocuri de fete cu moana, jocuri disney cu moana pe telefon ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 194 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Fashion cu Curele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Fashion cu Curele!

Made by www.firstpixel.info