BAIATUL LAVA SI FATA ALBASTRA - JOCURI IN 2

BAIATUL LAVA SI FATA ALBASTRA - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Baiatul Lava si Fata Albastra:
Cele mai noi jocuri pentru copii cu Fireboy si Waterboy vin aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua aventura in 2 jucatori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, Fireboy si Watergirl vin alaturi de o noua provocare foarte interesanta, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii ajutati pe Fireboy si Watergirl sa culeaga toate iconitele potrivite intr-un timp foarte scurt, deoarece trebuie sa terminati fiecare nivel cu ambele personaje in viata, astfel o sa deveniti cei mai buni jucatori. Nu uitati ca este un nou joc 2019 in 2 persoane, astfel ca invitati-va prietenii si o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti in 2 cu Fireboy si Watergirl vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETi si A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baiatul Lava si Fata Albastra acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu fireboy si watergirl, jocuri de baieti in 2 persoane, jocuri pentru copii cu fireboy si watergirl, jocuri de aventura cu fireboy si waterboy ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 453 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baiatul Lava si Fata Albastra, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Baiatul Lava si Fata Albastra!

Made by www.firstpixel.info