PRINTESE TREND DE ROCHII HAWAII - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE TREND DE ROCHII HAWAII - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Trend de Rochii Hawaii:
O noua provocare fashion pentru fete apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti ca trei printese Disney vor avea nevoie de haine noi pentru o super calatorie in Hawaii. Elsa, Moana si Anna vor merge impreuna in Hawaii, iar voi dragi prieteni trebuie sa le ajutati sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute rochii de pe site-ul nostru, lucru care nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa gasiti rochii in stil Hawaii, iar astfel Elsa, Moana si Anna vor putea deveni cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru care au mers in Hawaii, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru fete chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Trend de Rochii Hawaii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu moana, jocuri de fete cu elsa, jocuri de machiat cu anna, jocuri 2019 cu moana si elsa ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 87 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Trend de Rochii Hawaii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Trend de Rochii Hawaii!

Made by www.firstpixel.info