DORA SI ORASUL PIERDUT DE AUR MATCH IN JUNGLA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI ORASUL PIERDUT DE AUR MATCH IN JUNGLA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Orasul Pierdut de Aur Match in Jungla:
Dora se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa pregatim pentru voi unele dintre cele mai noi jocuri online. Acesta este un nou joc cu Dora Exploratoarea, in care o sa vedeti ca buna voastra prietena merge intr-o noua aventura in jungla, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Dora sa acumuleze multe puncte in mijlocul junglei. Acest lucru nu o sa fie insa usor, deoarece acest joc Dora bejeweled, voi trebuie sa fiti foarte rapizi si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de Dora sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si sa vedeti cum puteti sa apasati pe toate iconitele potrivite in cel mai scurt timp, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o sa reusiti sa deveniti cei mai buni jucatori din aceasta noua provocare cu Dora. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Orasul Pierdut de Aur Match in Jungla acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dora, jocuri 2019 cu dora, jocuri online cu dora, jocuri pentru copii cu dora, jocuri de indemanare cu dora ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Orasul Pierdut de Aur Match in Jungla, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dora si Orasul Pierdut de Aur Match in Jungla!

Made by www.firstpixel.info